September 19, 2023

10 hudpleietips for en kaldere årstid

10 beste hudpleie tips for høsten

Hudpleietips for alle dager

Våren er på vei, og med den bringer den fornyelse og oppvåkning fra vinterens dvale. Som dagene gradvis blir lengre og naturen begynner å blomstre, er det et perfekt tidspunkt å revurdere og fornye hudpleierutinen din. Vårens mildere, men fortsatt variable klima, kan påvirke huden din på unike måter, og det er viktig å være forberedt på skiftene som kommer.

Her er mine 10 tips for en hudpleierutine som passer sesongen:

1. Tilpasset fuktighetskrem

Når vi nærmer oss påsken, kan det fortsatt være kaldt utendørs mens innendørs oppvarming kan tørke ut huden. Velg en fuktighetskrem som er rik nok til å bekjempe tørrhet, men ikke for tung ettersom dagene blir mildere. Produkter med ceramider er flotte for å styrke hudbarrieren og gi langvarig fuktighet. Skinceuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 er et eksempel på en krem som beskytter mot variabelt klima.

2. Eksfoliering

Fortsatt viktig for å fjerne døde hudceller og fremme fornyelse. En ingrediens som glykolsyre, for eksempel i Skinceuticals Glykol 10 Overnight, arbeider over natten for å fornye huden, og etterlater den glattere og med mer glød.

3. Solbeskyttelse

Selv om det ikke er sommer, er solbeskyttelse fortsatt essensielt. UV-stråler og HEV-lys (blått lys fra elektroniske enheter) kan skade huden hele året. Bruk SPF daglig.

4. Leppepleie

Vårkulden kan fortsatt være tøff mot leppene. En nærende leppebalsam, som Skinceuticals Antioxidant Lip Repair, vil hjelpe mot sprekker og tørrhet.

5. Hydrering innenfra

Drikk nok vann for å opprettholde hudens elastisitet og glød. Tilsett gjerne sitron eller lime for smak og et vitamin C-boost.

6. Luftfukter

En god fuktighetsspray, som SkinCeuticals Phyto Corrective Essence Spray, kan hjelpe mot tørr luft inne, spesielt for de som tilbringer mye tid foran PC-en.

7. Mild rens

Bruk en mild rens for å bevare hudens naturlige oljer. Skinceuticals Gentle Cleanser er et godt valg som også hydrerer.

8. Hånd- og fotpleie

Ikke glem ekstra pleie av hender og føtter, som kan bli spesielt tørre. Bruk en nærende krem om natten for dyp hydrering.

9. Antioksidanter

Fortsett å bruke produkter med antioksidanter, som vitamin C, for å reparere eventuelle solskader og beskytte mot miljømessige stressfaktorer. CE-Ferulic fra SkinCeuticals er et godt valg.

10. Serum

Vurder et serum med hyaluronsyre for ekstra fuktighet. Skinceuticals H.A Intensifier kan øke hudens hyaluronsyrenivåer med 30%.

Husk at hver hud er unik, og det som fungerer for én, fungerer kanskje ikke for en annen. Juster rutinen etter hudens behov. Ønsker deg en strålende tid frem mot påsken, med øyeblikk av fornyelse og en vakker hud!

Ønsker du en gratis konsultasjon med vår kosmetiske sykepleier, kan du bestill det her.

Hilsen fra oss på C Spesialist.

Her er andre populære innlegg

ShopAboutPressContact