bestill time

Om oss

Ledende i kosmetisk kirurgi og PRP

Vi er spesialister på plastikk-kirurgi som brystkirurgi, intimkirurgi, ansiktskirurgi og kroppsmodulerende kirurgi som fettsuging.

Spesialister innen plastisk kirurgi

Med et dedikert team av høyt kvalifiserte kirurger og medisinsk personale, har C Spesialist etablert seg som et navn du kan stole på innen kosmetisk kirurgi. Vårt mål er ikke bare å forbedre ditt utseende, men også å styrke din selvtillit og livskvalitet. Vi bruker de mest avanserte teknologiene og metodene for å sikre at du får trygge og imponerende resultater.

en kirurgi i arbeid hos c Spesialist
Lars gullestad har konsultasjon

En del av Colosseumklinikken Medisinske Senter

Vi kombinerer kunst, vitenskap, og kompetanse for å forme din skjønnhet og velvære. Som en anerkjent leder i Norge innen kosmetisk kirurgi og PRP  behandlinger for hårtap, er vi stolte over å være din foretrukne partner for skjønnhet og helse.

C Spesialist er et datterselskap av det kjente Colosseumklinikken medisinske senter. Vi er del av et nettverk med topp helse- og medisinske eksperter, og gir våre kunder tilgang til bred erfaring og kunnskap innen mange spesialiserte områder.

Spesialister innen PRP-behandling

C Spesialist er også en pioner og markedsleder innen PRP-behandlinger for hårtap i Norge. Denne innovative behandlingen bruker kroppens egne naturlige helbredende prosesser for å stimulere hårvekst og gir betydelige og varige resultater.

Vår ekspertise og suksess innen dette feltet har gjort oss til et førstevalg for de som søker effektiv behandling for hårtap.
Portrettbilde på Katrhrine Sørland
Plastikkirurg Kjell Vidar

Din tilfredshet, vår forpliktelse

Hos C Spesialist, står du i sentrum for alt vi gjør. Vi forstår at hver person er unik, og vi er her for å lytte, veilede og tilby individuelt tilpassede løsninger.

Din tilfredshet og velvære er vår ultimate belønning.Bli kjent med vårt engasjerte team, utforsk våre omfattende behandlinger, og ta del i en reise mot fornyet skjønnhet og selvtillit.

Velkommen til C Spesialist – der skjønnhet møter ekspertise.

Ledenende i kosmetisk kirurgi og PRP

Vi er spesialister på plastikk-kirurgi som brystkirurgi, intimkirurgi, ansiktskirurgi og kroppsmodulerende kirurgi som fettsuging.

Kosmetisk sykepleier Eva
ShopAboutPressContact