July 21, 2023

Hvordan føles det å ha silikonbryst?

Hvordan føles det å ha silikonbryst?

Det er vanskelig å si hvordan det føles å ha silikonpupper, fordi det er forskjellig fra person til person. Noen kvinner sier at det føles som å ha ekte bryster, mens andre sier at det føles som å ha noe som er litt for stort. Noen kvinner sier at det føles behagelig, mens andre sier at det kan være litt ubehagelig i begynnelsen. Det er viktig å snakke med en kirurg før du bestemmer deg for å få silikonproteser, slik at du vet hva du kan forvente.

Kan en protese føles naturlig?

Silikonproteser er kunstige bryster laget av silikon. Men de er laget for å føles naturlige og de fleste vil ikke kunne føle forskjell fra et vanlig bryst.

Mange fordeler med implantat

Silikonpupper har mange fordeler. De kan forbedre utseendet ditt, og gi deg mer selvtillit. De kan også være en god måte å kompensere for vekttap eller brystkreftoperasjoner. Ulempene med silikonpupper er at de kan være dyre, og at de ikke varer evig. Du kan også oppleve at de blir harde og klumpete over tid.

Brystproteser etter brystkreft

Silikonpupper er en veldig vanlig operasjon innenfor plastisk kirurgi. En vanlig grunn til at mange kvinner velger implantat er for at de har vært igjennom brystkreft.

Brystforstørrelse etter brystkreft er en type kirurgi som gjøres for å erstatte brystene som er blitt fjernet på grunn av kreften. Brystforstørrelse etter brystkreft kan gjøres ved å bruke silikonproteser, eller ved å ta vev fra et annet sted i kroppen og bruke dette til å forstørre brystene.

Fordelene med brystforstørrelse etter brystkreft er at det kan gi deg tilbake brystene dine, og gi deg mer selvtillit.

Er det farlig å få silikonpupper?

Nei, det er ikke farlig å få silikonpupper. Dette er en vanlig operasjon innenfor plastikkirurgi og våre plastikkirurger har lang erfaring innenfor området. Som pasient kan du kjenne deg trygg og ivaretatt.

Silikonimplantat fra Motiva

Motiva er en av de ledende produsentene av silikonimplantater, og er kjent for sine høye kvalitetsimplantater. Motivas silikonimplantater gir deg en naturlig følelse, og er laget av medisinsk silikon som er trygt for kroppen.

Implantatene fra Motiva er også kjent for å være veldig holdbare, og det er sjelden at man opplever at implantatene sprekker eller lekker.

Sebbin Brystimplantater

Sebbin er en annen ledende produsent av brystimplantater, og er kjent for sine høykvalitetsimplantater. Sebbin brystimplantater er laget av medisinsk silikon, og er trygge for kroppen. Implantatene fra Sebbin er også kjent for å være veldig holdbare, og det er sjelden at man opplever at implantatene sprekker eller lekker.

En-kammers implantater

En-kammers implantater er en type silikonimplantat som har en enkelt kammer med silikon gelé. Implantatene er kjent for å gi en naturlig følelse, og er trygge for kroppen.

To-kammers implantater

To-kammers implantater er en type silikonimplantat som har to kammer, en med silikon gelé og en med saltvann. Implantatene er kjent for å gi en naturlig følelse, og er trygge for kroppen.

Se resultatet før operasjonen

Vi benytter oss av 3D simulering som er en type av teknikk som gjør det mulig for deg å se forventet resultat.

  • Hvordan skal formen være?
  • Hvor store?
  • Hvordan kommer det til å se ut?

Dette er bare noen av mange spørsmål som mange kvinner stiller seg i forbindelse med brystforstørrelse.

Teknologien gjør det mulig for kirurgen å se hvordan brystene dine vil se ut etter en forstørrelse, og hvilken størrelse og form implantatene dine bør være.

Brystforstørrelse med eget fett

En nyere metode for brystforstørrelse er å bruke eget fett. Dette innebærer at man tar fett fra et annet område på kroppen og bruker dette til å forstørre brystene. Fordelen med denne metoden er at man ikke får fremmedlegeme i kroppen, og at resultatet er helt naturlig.

Ulempen med denne metoden er at den ikke alltid er like effektiv, og at man kan være nødt til å gjenta operasjonen for å oppnå ønsket resultat.

Hybrid brystforstørrelse

En hybrid brystforstørrelse er en kombinasjon av silikonimplantater og eget fett. Denne metoden gir et mer naturlig resultat, og er derfor en god alternativ for de som ønsker seg silikonpupper, men ikke ønsker at det skal være synlig at de har silikonpupper.

Hva koster brystforstørrelse

Prisen varierer utifra hvilken type av brystforstørrelse du ønsker. Du finner vår prisliste her.

Vi tilbyr også finansiering før deg som ønsker hjelp med dette. Du kommer få all informasjon om dette under din konsultasjon (som er helt uforpliktende).

Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss eller bestille konsultasjon her. Ønsker du å teste vår 3D simulering kan du lese mer om det her.

Hilsen fra oss på C Spesialist

Her er andre populære innlegg

ShopAboutPressContact