April 19, 2024

PRP-behandling med bedøvelse som ikke svekker resultatet

PRP-behandling med bedøvelse som ikke svekker resultatet

Nerveblokkade gjør det mulig: smertefri prp-behandling med økt volum

PRP-behandling for håravfall har blitt en populær metode for å stimulere hårvekst ved å injisere pasientens egne blodplater i hodebunnen. Mens mange klinikker unngår lokalbedøvelse på grunn av bekymringer om at det kan svekke effekten av behandlingen, tar C Spesialist en annen tilnærming som både sikrer pasientkomfort og opprettholder behandlingens effektivitet.

PRP-behandling med bedøvelse og maksimal effekt

Studier har indikert at bruk av lokalbedøvelse i noen tilfeller kan påvirke effekten av PRP-behandlinger, noe som har resultert i forskjellige praksiser for bruk av bedøvelse blant klinikker. Hos CS Spesialist anvendes derimot en spesifikk bedøvelsesmetode som opprettholder effektiviteten av PRP-behandlingen. Ved å bruke nerveblokade, en teknikk som fokuserer på nervepunkter, sikrer C Spesialist at behandlingen er både behagelig for pasienten og effektiv i å fremme hårvekst.

Nerveblokkade

Nerveblokkade, også kjent som endingsanestesi, er en spesifikk type bedøvelsesmetode som benyttes ved CS Spesialist for å forbedre komforten under PRP-behandlinger, spesielt når disse involverer et stort antall injeksjoner. Denne teknikken fokuserer på å blokkere nervebaner i spesifikke områder for å redusere smerte effektivt, uten å påvirke det behandlede områdets respons på PRP-behandlingen.

Hvordan nerveblokkade utføres

Nerveblokkaden utføres ved å sette bedøvelse direkte ved nøkkelnervepunkter, inkludert områdene:

  • Over hvert øyenbryn
  • Ved øret
  • I bakhodet

Denne metoden krever presis kunnskap og ferdigheter, og kan derfor kun utføres av leger.

Fordelene med C Spesialist sin metode

Forbedret pasientkomfort

Ved å redusere smerte oppleves behandlingen mer behagelig uten å kompromittere effektiviteten.

Omfattende behandling

 C Spesialist behandler hele hodebunnen, ikke bare spesifikke områder. Dette krever flere injeksjoner og derfor er bedøvelse spesielt viktig for å opprettholde en god pasientopplevelse.

C Spesialist bruker mer PRP (10-12 ml) sammenlignet med mange andre klinikker, og de sørger for at bedøvelsen ikke forstyrrer PRP-løsningens virkningsmekanismer.

VG: Thor Roslands PRP-behandling hos C Spesialist med Lars Gullestad

I en artikkel publisert av VG, med tittelen "Thor sin siste utvei", får vi et innsyn i behandlingen til Thor Rosland, med detaljer om hvordan Lars Gullestad, lege ved C Spesialist, spiller en viktig rolle i denne prosessen. For mer informasjon og detaljer om deres samarbeid og behandlingsmetoder, kan du lese hele artikkelen her.

Konklusjon

Mens mange klinikker velger å unngå bedøvelse for å beskytte effekten av PRP-behandlingen, har C Spesialist utviklet en metode som både sikrer pasientkomfort og opprettholder behandlingens integritet. 

Denne balansen mellom effektivitet og komfort skiller C Spesialist fra mange andre aktører i markedet og understreker viktigheten av å velge en behandlingsmetode som tar hensyn til både vitenskapelig integritet og pasientens velvære.

Har du spørsmål om PRP-behandling, eller ønsker du å bestille time, er det bare å ta kontakt.

Du kan komme i kontakt med oss per telefon 22 60 02 20 eller e-post, post@cspesialist.no. Du  bestille time direkte på nettsiden.

Her er andre populære innlegg

ShopAboutPressContact