Kropp

Fettsuging

Priser >
Bestill time >
Fettsuging

Fettsuging

Fettsuging er en effektfull metode for å fjerne fett som ikke lar seg slanke bort. 

Om behandlingen

Fettsuging er en anerkjent og skånsom metode som gir svært gode resultater og som egner seg for mange kroppsdeler.

Metoden vi benytter på de fleste kroppsområder er PAL (power assisted liposuction). Dette er en fettsugingsmaskin som skaper en vibrerende bevegelse på fettsugingskanylen, som blant annet gir bedre effektivitet og presisjon. Målet med behandlingen er å redusere fettlaget under huden og således forme kroppsoverflaten. Fettsuging benyttes også ved andre kroppsmodulerende inngrep som eksempelvis bukplastikk, brystkirurgi og arm- og lårplastikk.

Områder egnet for fettsuging

Vi utfører fettsuging på

  • hake
  • bryst
  • armer
  • mage
  • hofte
  • rygg
  • lår
  • knær

3D simulering - se forventet resultat etter fettsuging

Se forventet resultat før du bestemmer deg.

Vi tilbyr 3D simulering ved fettsuging. På denne måten kan du se forventet resultat før du bestemmer deg, og diskutere de beste alternativene med plastikkirurgen.

Før operasjon – konsultasjon og forberedelser

I møte med kirurgen vil vi analysere ditt problemområde og vurdere om fettsuging egner seg som behandlingsmetode.  Det er mange faktorer som kan påvirke sluttresultatet som f.eks. din hudkvalitet. Vi er opptatt av å gi deg en nøktern og realistisk vurdering av hva som kan forventes av det kosmetiske resultatet etter en slik behandling. Du får grundig informasjon om forberedelsene til - og hva som skjer etter operasjonen.

Under operasjon

Fettsuging utføres i de aller fleste tilfeller i narkose. Lengden på inngrepet varierer avhengig av hva som skal gjøres.

Etter operasjon

Du drar hjem samme dag som behandlingen. Fettsuging gir svært sjelden komplikasjoner, men du bør ha noen hos det det første døgnet. Du kan når som helst ringe oss hvis du trenger hjelp etter operasjonen. Noe hevelse forekommer de første dagene etter inngrepet, og vil forsvinne helt i løpet av ca. to uker. Du kan også ha noen blåmerker i 8-10 dager. Det er viktig at du bruker kompresjonsplagg i tiden etter operasjon. Du får med deg all informasjon om hva du skal gjøre i tiden etterpå, for å sikre et godt resultat.

PRISLISTE