bestill time

Kosmetisk

Med lang erfaring og det seneste innen medisinsk teknologi, er vi stolte av å tilby et bredt spekter av tjenester.

Fra injeksjonsbehandlinger og medisinske prosedyrer til trådløft og kombinasjonsbehandlinger, vår ekspertise sikrer resultater som oppfyller dine estetiske mål

Produkter

SkinCeuticals kombinerer vitenskap, effektive ingredienser og innovasjon for optimal hudhelse og glød

Alle SkinCeuticals produkter er tilgjengelige for kjøp hos C Spesialist. Vi er stolte av å kunne tilby denne anerkjente hudpleieserien, og vår dyktige og erfarne personale står klar til å hjelpe deg med å finne de riktige produktene for din spesifikke hudtype og behov. C Spesialist tilbyr skreddersydde hudprogrammer med SkinCeuticals. Optimér din hudpleie for beste resultater.

Vitenskapelig bevist hudpleie for alle behov

SkinCeuticals er et anerkjent merke som tilbyr et omfattende sortiment av produkter designet for å møte en rekke hudpleiebehov. Serien er kjent for sine vitenskapelig beviste formler som kombinerer effektive ingredienser, innovativ teknologi og vitenskapelig forskning for å skape produkter av høy kvalitet.

Silymarin Skinceuticals

Aktive ingredienser for overlegen hudhelse og anti-aldring

SkinCeuticals' produkter inneholder også høye konsentrasjoner av aktive ingredienser som kan hjelpe til med å forbedre hudens utseende og helse. For eksempel er merkets C E Ferulic serum berømt for sin høye konsentrasjon av vitamin C, E og ferulinsyre, som sammen jobber for å forbedre hudens glød, redusere synlige aldringstegn og beskytte mot skader forårsaket av frie radikaler og miljømessige påvirkninger.

Kvaliteten og effektiviteten til SkinCeuticals' produkter gjør dem til et utmerket valg for de som tar sin hudpleie på alvor og søker synlige, langvarige resultater.

bestil hudprogram

Vi prioriterer kvalitet

Vi prioriterer kvalitet, tilpassede behandlinger og høy sikkerhet, med et mål om å overgå forventningene.

C Spesialist er et fremtredende senter for kosmetiske behandlinger, som leverer et variert utvalg av skreddersydde løsninger for å dekke individuelle behov.

Bestill en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon

Bestill time
Eva viser hvordan huden ser ut på innsiden og holder oppen en demo.

Møte våre spesialister

C Spesialist tilbyr spesialister innen plastikkirurgi, hårtap, ortopedi, kosmetiske behandlinger og hudbehandlinger. Her kan du lese om vårt team av spesialister.