bestill time

PRP behandling

PRP-behandling (Platelet-Rich Plasma), også kjent som APS, bruker blodplater fra ditt eget blod for å fremme helbredelse. Blodet sentrifugeres for å konsentrere blodplatene, som deretter injiseres i skadet hud, ledd eller hår. Dette hjelper til med naturlig gjenvekst og reparasjon.

Alle behandlinger utføres av våre leger. Vi behandler hele hodebunnen, og benytter bedøvelse.

Skjønnhetsgründer av LNDA

En prisvinnende norsk hudpleieserie

LNDA

Linda Johansen
Linda Johansen
Håret vokser raskere. Jeg merker det på ettervekst. Frisøren min ser det også, håret vokser mye fortere.
Det er PRP-behandlingene som bidrar til at håret mitt vokser så fort.

Fra babydun til ordentlig hår

Jeg har alltid hatt mye, tykt hår, men lite foran rundt ansiktet. Der har det vært babydun. Nå har jeg fått ordentlig hår som vokser rundt hele ansiktet.

Det har blitt til langt hår og har nå vokst fra 3 til 8 cm. Før var det veldig tynt dun som ikke tålte noe, nå er det ordentlig hår. Dette har jeg drømt om i hele mitt voksne liv.

Jeg vil gi hårsekkene boost to ganger i året

Jeg tok 4 behandlinger over 4 måneder, som anbefalt. Nå har jeg tatt en behandling til, et halvt år senere. Jeg vil fortsette å ta behandlingen 2 ganger i året, for å gi hårsekkene en boost slik at de produserer sterkere hår.

Jeg vil gjerne bevare den hårmanken jeg har så lenge som mulig. Med alderen vet vi jo at hormonene kjemper imot. Jeg vil fortsette å gi håret mitt det jeg kan, så lenge jeg kan. Det er mitt valg. Og jeg tenker at dette er en liten investering som kan gi mye til oss kvinner.

bestill time

PRP gjenoppretter glansen i håret

Kathrine Sørland
Kathrine Sørland
Jeg har tatt til sammen fire behandlinger og er kjempefornøyd med resultatet.
Jeg har fått mye bedre hårkvalitet etter behandlingen og kjenner en fornyelse av hele håret. I tillegg mister jeg ikke hår lenger, håret mitt vokser som aldri før.

Jeg hadde et arr i hodebunnen hvor det ikke vokste ut hår. Først gjennomførte jeg en PRP-behandling, så tok jeg en hårtransplantasjon der jeg manglet litt hår og i etterkant har jeg tatt flere runder med PRP-behandling hos C Spesialist. Jeg elsker ideen om at behandlingen skjer med hjelp fra min egen kropp. I tillegg er det en enkel og smertefri behandling som jeg anbefaler alle som vil forbedre hårkvalitet og hårvekst.

bestill time

PRP er en kraftfull løsning mot hårtap og artrose

PRP (Platelet-Rich Plasma) er effektivt mot hårtap og artrose fordi det inneholder høye konsentrasjoner av vekstfaktorer og cytokiner som fremmer heling, cellefornyelse og reduserer betennelse, som igjen stimulerer hårvekst og reduserer leddsmerter.

bestill time
En kvinne viser sitt hårtap på en hårbørste

Møte våre spesialister

C Spesialist tilbyr spesialister innen plastikkirurgi, hårtap, ortopedi, kosmetiske behandlinger og hudbehandlinger. Her kan du lese om vårt team av spesialister.

ShopAboutPressContact