PRp behandling

PRP behandling mot hårtap

Priser >
bestilltime
PRP behandling mot hårtap

PRP behandling mot hårtap

PRP behandling bremser begynnende hårtap og stimulerer hårsekkene i hodebunnen slik at hårveksten vokser tettere. Det er en effektiv behandling for deg som lider av hårtap.

Behandling med gode resultater

Vår PRP-behandling viser til gode resultater hos våre kunder. PRP-behandling mot hårtap utsetter, eller stanser begynnende hårtap, og gir et kraftigere hår.

Hvordan fungerer en PRP-behandling?

PRP står for «Placelet Rich Plasma» og en behandling går ut på å bruke blodplaterik blodplasma for å stimulere vevsregenerering. Det er en helt sikker og effektiv metode som lenge har vært brukt for å reparere skadet hud og aktivere nydannelse av nytt kollagen. Den kan også brukes til å stimulere hårvekst.

En PRP-behandling er alltid inkludert i en hårtransplantasjon for å gi et bedre og mer langvarig resultat. Men det er også mulig å gjøre behandlingen i bremsing og forebyggende formål før håret er tynnet eller falt av.

  • Bremser hårtap
  • Gir bedre hårkvalitet
  • Smertefri behandling
  • For kvinner og menn

Smertefri behandling

En PRP-behandling av hårtap hos oss er tilnærmet smertefri. Legen bedøver skallehuden ved å blokkere nervene som leder smerte fra området. Du vil få bedøvelse før vi injiserer plasmaen. Vi setter en såkalt nerveblokkade for å blokkere nervene i hodebunn. Det blodplaterike plasmaet injiseres deretter med små sprøyter i hodebunnen.

Behandling med gode resultater

Behandling starter med at det tas to rør med blod fra kunden. Ved hjelp av en sentrifugemaskin skilles plasma, blodplater og hvite blodceller fra de røde blodcellene.

Behandlingen tar ca 30 minutter og setter i gang blodsirkulasjonen, celledelingen og hjelper de svake hårsekkene til å komme seg.

Vi har lang erfaring på PRP behandling mot hårtap.

PRISLISTE