Bryst

Brystforstørrelse med eget fett

Priser >
bestill time
Brystforstørrelse med eget fett

Brystforstørrelse med eget fett (fettransplantasjon)

Vi har lang erfaring innen området og det er fullt mulig å forstørre brystene med eget kroppsfett (fettransplantasjon) som et alternativ til brystforstørrelse med implantater

Fettransplantasjon innebærer at man tar fett fra andre deler av kroppen som mage, lår, armer og rygg og deretter overføres til brystene. Ønsker du større volum, og har fett på kroppen som kan brukes til fettransplantasjon er dette et bra alternativ til deg.

Brystforstørrelse med eget fett (fettransplantasjon)

Den største fordelen med brystforstørrelse med eget fett er at man slipper å ha et fremmedlegeme (implantat) i kroppen og dermed unngår man komplikasjoner som kan oppstå. 

Ulempen med kroppsfett er at du aldri vet på forhånd hvor mye av fettcellene som vil overleve prosedyren men i riktige hender og nøye kirurgisk prosedyre varer sluttresultatene i mange år fremover. Våre plastikkirurger har lang erfaring innen området og har utført mange slike kirurgiske inngrep.

Å bruke eget fett for å skape mer fylde

Noen pasienter opplever fettransplantasjon som et naturlig alternativ til å få fyldigere bryster. Som oftest oppleves den inkluderende fettsugingen også som et positivt aspekt. 

Brystforstørrelse med fett passer også for deg som ønsker å korrigere asymmetri mellom brystene. 

Under operasjonen

Under en operasjon kvitter du deg med fettavleiringer på innsiden og utsiden av lår, midje, mage eller hofter og flytter fettcellene til brystene. Hvor mye fett som kan transplanteres er individuelt og under konsultasjonen hos vår plastikkirurg avdekkes behov og forventet resultat.

Hvordan blir resultatet?

Sluttresultatet påvirkes av mange biologiske faktorer. Brystforstørrelse med eget fett gir et resultat som ser helt naturlig ut. Arret blir mindre enn om du velger å gjøre en brystforstørrelse med implantater fordi fettet injiseres. Innstikkstedet gjøres ved brystvorten og er nesten helt usynlig. Når du gjør en brystforstørrelse med fett hopper du over implantatene og tar fettvev fra en annen del av kroppen. 

Flere fordeler med fettransplantasjon

Fettet injiseres rundt brystkjertelen og gir dermed volum og form til brystet. Dette er altså en slags kombinert brystforstørrelse og fettsuging. 

Den store fordelen med brystforstørrelse med fett er at det ser veldig naturlig ut. Det er ingen allergirisiko og det er mulig å flytte uønsket fett. Sammenlignet med brystforstørrelse hvor det brukes implantater, er det en skånsom operasjon. Faktisk er det vanligvis bare små arr som er igjen her, og ingen større, fordi du får en fettinjeksjon.

Alt begynner med en konsultasjon

Vi starter med å bestille en konsultasjon der du får møte våre ekspert innen plastikk kirurgi. Du får informasjon om inngrepet og mulighet til å stille alle spørsmål du eventuelt har. 

Under konsultasjonen vil du også diskutere hvilke alternativer som passer best for deg, hva du kan forvente og hvilke resultater som er mulig å oppnå.

Operasjonsdagen

På operasjonsdagen møter du vår anestesilege og ansvarlige lege innen plastisk kirurgi for å snakke om hvordan dagen vil se ut. 

Prosedyren begynner med at plastikkirurgen fjerner fettvevet ditt fra stedene du har bestemt. Dette gjøres med en spesiell kanyle. Etter dette vil fettet fjernes og deretter sprøytes det inn rundt brystkjertelen. Hvordan dette gjøres avhenger av ønsket form og volum.

Etter operasjonen

Etter operasjonen får du hvile deg på vår postoperative avdeling. Ettersom du har vært fastende serverer vi et godt måltid når du våkner.  Vi tar godt vare på deg og du får råd om hvordan du best kan ta vare på deg selv etter operasjonen og de kommende ukene.

Du kan reise hjem samme dag.

Helingsprosess etter brystforstørrelse med eget fett

Det er vanligvis ingen store problemer etter en brystforstørrelse med eget fett. Du bør ta det med ro men kan begynne å leve som vanlig. 

Noen opplever svimmelhet ved raske bevegelser og du får smertestillende som du kan bruke om du opplever smerter. De fleste er tilbake på jobb dagen etter operasjonen. Har du en jobb som innebærer tunge løft bør disse unngås i et par uker.

Hva koster en brystforstørrelse med eget fett? Du finner vår prisliste her.

PRISLISTE