Medisinsk

Cosmelan

Priser >
bestill time
Cosmelan

COSMELAN – For en jevnere, klarere hudtone

Pigmentforandringer kan påvirke oss alle, uansett alder, hudtype eller etnisitet. Selv om de oftest er ufarlige, kan de føre til selvtillitsproblemer for mange. Cosmelan fra Mesoestetic tilbyr en av de sikreste og mest effektive behandlingene for å gi deg en jevnere hudtone, eliminere eksisterende pigmentflekker og forhindre at nye oppstår.

Hvorfor velge Cosmelan?

 • Dybdekorreksjon: Cosmelan hemmer overproduksjonen av melanin ved kilden, dvs. i melanocyttene. Den bekjemper hyperpigmentering ved hvert trinn, og sikrer at tidligere pigmentflekker ikke kommer tilbake samtidig som den forhindrer nye.
 • Total hudpleie: Bortsett fra å takle hyperpigmentering, beskytter Cosmelan huden mot oksidativt stress, reduserer inflammasjon, fine linjer, aknearr og store porer. Resultatet? En strålende hud med forbedret barrierefunksjon og jevnere tone.
 • Passer alle: Uansett alder, hudtype eller etnisitet, er Cosmelan en sikker behandlingsmetode for deg.

Forstå Hyperpigmentering

 • Hyperpigmentering: Dette er en overproduksjon av melanin, hudens naturlige pigment, noe som fører til mørkere flekker på huden. Dette kan utløses av ulike faktorer, inkludert solskader, inflammasjon, hormonelle endringer, aldring, og enkelte medisiner.
 • Melasma: Dette er en spesiell form for hyperpigmentering som gir ujevne flekker med udefinerte kanter, vanligvis i midten av ansiktet. Hormonelle forandringer, som de som oppstår under graviditet, er en vanlig årsak.
 • PIH (Post-inflammatorisk hyperpigmentering): Etter en hudskade eller betennelse kan huden etterlate seg mørke flekker som kan vare i flere måneder eller til og med år.
 • Solflekker og Aldersflekker: Dette er mørke flekker som er forårsaket av langvarig solskade. De er vanligvis mer fremtredende blant eldre individer men kan også oppstå hos yngre personer som tilbringer mye tid i solen.

Ikke la pigmentflekkene diktere din selvtillit. La Cosmelan vise deg veien til en klarere, jevnere hud. Ta kontakt i dag for å lære mer om hvordan vi kan transformere din hud!

Fregner

Fregner er små pigmentpunkter, ofte i lys brun nyanse. De dukker typisk opp på områder som T-sonen, kinn, bryst og armens bakside. Individer med lys hud, blondt eller rødt hår ser disse oftere. De er også ekstra mottakelige for UV-lys.

Cosmelan metoden

Denne metoden er utmerket for å takle pigmenteringsproblemer som melasma, aldersmerker og fregnmarkeringer.

Hva kan Cosmelan tilby

 • Bekreftet effektivitet i forskningsstudier.
 • Over 30 års tilfredshet fra kunder globalt.
 • Over 2 millioner prosedyrer gjennomført.
 • Tilgjengelig på fem kontinenter og brukt av spesialister i over 90 land.
 • Anvendt av hudspesialister, plastikkirurger, sykepleiere og hudterapeuter.

Prosedyre

Behandlingen har fire trinn. Ved å følge disse trinnene kan du oppnå fantastiske resultater. Første del utføres på en klinikk, mens vedlikeholdet gjøres hjemme av klienten for å maksimere og vedlikeholde effekten. Hele prosessen tar omtrent 6 måneder, og det er essensielt å følge anbefalingene for å oppnå optimale resultater.

Klinisk prosedyre

Behandlingen starter på klinikken, hvor en spesialist påfører en løsning og Cosmelan 1-maske. Etter påføring kan klienten dra hjem og la masken virke i 8-12 timer, avhengig av hva spesialisten anbefaler. Fjern masken hjemme med varmt vann.

Hjemmeprosedyre

Fortsett behandlingen 48 timer etter fjerning av masken ved å følge trinnene beskrevet i den medfølgende veiledningen. Cosmelan 2 krem forsterker prosessen startet på klinikken. Den bør brukes sammen med Melan Recovery fuktighetskrem og Melan 130+ solbeskyttelse.

Effekt

Cosmelan inneholder en spesialblanding av ingredienser kjent for sine raske og vedvarende effekter. Den fungerer på to nivåer: Den reduserer melaninproduksjonen og hindrer melanin i å nå hudens overflate, slik at pigmentflekker blir redusert.

Steg

 1. Intens avpigmentering - Gjøres på klinikken og fullføres hjemme.
 2. Daglig avpigmentering - Hjemmebehandling med Cosmelan 2 krem tre ganger daglig, fulgt av Melan Recovery og solbeskyttelse.
 3. Pigmentregulering - Fortsett behandlingen ved å bruke Cosmelan 2 morgen og kveld med Melan Recovery og solbeskyttelse to ganger om dagen.
 4. Forebygging av pigmentering - Etter fullført behandling, bruk Melan 130+ solkrem for å beskytte huden.

Prosedyrebeskrivelse

 • Cosmelan 2 forlenger og forsterker resultatene fra klinikkbehandlingen.
 • Melan 130+ Pigment Control gir sterk solbeskyttelse og reduserer melaninsyntesen.
 • Melan Recovery er en ansiktskrem som reduserer hudens følsomhet og styrker dens forsvar.

Når bør du utføre prosedyren?

Det er best å utføre prosedyren under perioder med minimal soleksponering, som om vinteren eller høsten."

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet