Medisinsk

Dermapen

Priser >
Bestill time >
Dermapen

Hva er Dermapen?

Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter første behandling!

Dermapen er en avansert form for microneedling helt uten kirurgi. Behandling med dermapen stimulerer til en dyp og effektiv hud fornyelse, og gir huden bedre vitalitet og hud struktur. Dermapen er en ikke-kirurgisk behandling og passer alle hudtyper. Dermapen er en behandling vi har lang erfaring med.

Hva hjelper behandlingen mot?

 • Slapp hud
 • Rynker og fine linjer
 • Røykerynker rundt munnen
 • Aknearr
 • Store porer
 • Misfargede arr (f.eks. etter akne, kirurgi og brannskader)
 • Grå og gusten hudtoneslapp hud og rynker
 • Grov hudtekstur og synlige porer
 • Solskader og pigment
 • Arr og andre skader i huden

Forebygging og generell rødhet (Rosacea)

4 vanlige områder kan man behandle med Dermapen

 1. Ansikt
 2. Hals
 3. Bryst
 4. Hender

Dermapen er en rask og smertefri behandling

Dermapen er en rask og smertefri behandling som etterlater en glødende og frisk hud. 

 • Behandlingen har ingen nedetid og minimalt med ubehag. 
 • Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrent rød) i huden. Dette vil roe seg i løpet av det første døgn
 • Du kan bruke make-up etter et døgn. 
 • Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen

Hvor mange behandlinger trenger du?

Vi anbefaler 4-6 behandlinger for generell hudforbedring og synlige resultater på rynker og volumtap. Behandlingen gjentas med ca 6-8 ukers mellomrom, da cellene er på sitt mest aktive ca. 6-8 uker etter behandling.

Du merker synlig hudforbedring etter første behandling. Huden får en klarere hudtone og bedre vitalitet. Huden vil fortsette å reparere seg hele 6-12 måneder etter hver behandling, derfor vil også resultatene komme gradvis. 

Eksempel på behandlingsplaner

 • For generell hudforbedring anbefaler vi 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.
 • For aknearr er det nødvendig med 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. 
 • For strekkmerker er det nødvendig med 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom

Dermapen gir cellene næring

En Dermapen behandling øker hudens kollagenproduksjon. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir cellene næring.

Kombiner Dermapen med Skinbooster

Restylane Skinbooster er en fin behandling å kombinere med Dermapen. Vi bytter ut ordinære serumer med Restylane Skinbooster for å øke fukten og kollagenstimuleringen.

Restylane Skinbooster er egentlig en injeksjonsbehandling, men ved å sluse Skinbooster ned med Dermapen kan man få mindre blåmerker og få full effekt av begge behandlingene. 

Vi anbefaler minimum 3 behandlinger som en kur for dette.

Slik foregår behandlingen

Om behandlingen

Først først renser og vasker vi huden din ren. Deretter kartlegger vi hvilke produkter og ingredienser vi ønsker å sluse ned i huden din, ut fra hvordan huden din er når du kommer til behandling. Noen ønsker å jobbe mer forebyggende, mens andre ønsker å behandle mer spesifikke problemer som f.eks arr og pigmentdannelser. Dette snakker vi sammen om på forhånd. 

Behandlingen varer mellom 15-30 minutter, alt etter hva vi ønsker å jobbe med. Ofte kombinerer vi også flere behandlinger underveis, som f.eks. kjemisk peel eller mesoterapi. Dette er for å komplimentere resultatet, og for at du skal få en bedre effekt av behandlingen. Behandlingen er ikke helt smertefri, men helt overkommelig.

Dt aller fleste som kommer til behandling synes det er litt ubehagelig, men langt i fra smertefullt. Behandlingen går også såpass fort, at du nesten ikke klarer å registrere maskinen på huden. Er du veldig sensitiv, så kan du også få bedøvelseskrem i forkant. 

Etter behandling

Etter behandling blir huden rød og kan oppleves litt «solbrent». Rødheten dempes allerede betydelig samme dag og er nærmest borte dagen etter. Det skyldes at reparasjonscellene er mer aktive enn de pleier, og derfor reparerer betennelsen i huden seg raskere.

Sminke kan legges allerede dagen etter behandling. Ved kombinasjon med andre behandlinger kan du flasse litt i etterkant. Du kan trene allerede dagen etter og gå på jobb rett etter behandling om du ønsker det.

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet