Injeksjoner

Fillerbehandling

Priser >
bestill time
Fillerbehandling

Resytlane filler

Filler er en behandling som bidrar til å glatte ut rynker og ujevnheter i huden, ved hjelp av stabilisert hyaluronssyre. Allerede fra 30-års alder kan vi oppleve at huden gradvis mister spenst og fylde. Celleaktiviteten i huden blir tregere, og huden evner ikke lenger å produsere kollagen og elastin som før. Naturlig i bindevevet finnes også hyaluronsyre, som ivaretar elastinet og kollagenet ved at det binder seg til vann.  Dette bidrar til å opprettholde hudens naturlige struktur og fylde.

Hva er filler?

Filler er en behandling som bidrar til å glatte ut rynker og ujevnheter i huden, ved hjelp av stabilisert hyaluronsyre. Produktet er nesten er identisk med kroppens eget, slik at det integreres naturlig i hudens eget bindevev.

Produktet bidrar til å forbedre hudens struktur, samtidig som den gjenoppretter hudens naturlige fylde ved at det binder seg naturlig til kollagen og elastin. Filler kan også benyttes som behandling for å øke hudens volum, eller ved å forsterke konturer som kjeve, kinnben, lepper etc.

Slik foregår behandlingen

Om behandlingen

En behandling med filler tar ca. 30 minutter, avhengig av hvilke området som skal behandles. Ønsker du bedøvelseskrem i forkant, settes det av 10 minutter ekstra. Området vaskes og desinfiseres grundig før behandling, for å unngå at bakterier trenger seg inn i området.

Filleren injiseres rolig inn i huden ved hjelp av en tynn nål. Av og til benyttes det også en butt kanyle dersom vi skal jobbe på et større område. Teknikken er mindre smertefull, og den etterlater mindre stikk i huden.

Etter behandling

Etter en fillerbehandling vil du se umiddelbare resultater i området. Produktet vil gradvis integrere seg inn i vevet, slik at endelig resultat ikke synes før det har gått 1-3 uker. Effekten etter behandling varer fra 6 til 12 måneder, avhengig av hvilket produkt vi bruker. Produktet vil gradvis brytes ned på samme måte som kroppen, og huden vil etter hvert gå tilbake igjen til sitt normale.

Kan det oppstå komplikasjoner etter behandling?

Det er sjeldent at det oppstår komplikasjoner etter en fillerbehandling. De vanligste bivirkningene er ømhet i huden, hevelse, kløe og rødhet. I noen tilfeller kan det oppstå små forbigående blåmerker rundt innstikkstedet. Dette vil avta noen dager etter behandling.

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet