Injeksjoner

Fjerning av filler med Hylase

Priser >
Bestill time >
Fjerning av filler med Hylase

Fjerning av filler med Hylase

Hylase er noe som brukes til å fjerne filler. Har du vært uheldig, fått en feilbehandling eller ønsker du bare å fjerne filler kan vi korrigere eller fjerne filleren med Hylase. I enkelte tilfeller kan det skje at filler legger seg feil, eller at du av en eller annen grunn ikke er fornøyd. Hvis det oppstår en situasjon hvor du ønsker å fjerne filler, kan vi enkelt gjøre noe med det. Dersom du ikke er fornøyd med filler utført hos oss i C Spesialist, tar vi ansvar for å hjelpe deg uten at det koster noe. Pris for fjerning gjelder kun filler utført hos andre klinikker.

Forskjellige typer av fillere

Det finnes flere ulike typer fillerbehandlinger der de vanligste er laget av hyaluronsyre (HA-filler), hvor de kjente er Restylane og Juvedérm, 

Stoffene som brukes i fillers finnes naturlig i leddene i kroppen, og brukes til å gi volum og jevne ut rynker. Stoffet brytes ned over tid, og vil som regel forsvinne av seg selv i løpet av tre til tolv måneder avhengig av hvilke stoff som er brukt.

Hva er Hylase?

Hylase er et stoff som brukes til å løse opp filler med hyaluronsyre. Hylase inneholder enzymet hyaluronidase. Dette enzymet bryter ned filleren ila kort tid, typisk 1-2 dager. Ofte må behandlingen gjentas.

Hvordan virker behandlingen?

Det spøytes inn Hylase der man har HA-filler som skal fjernes. Det er en effektiv behandling og resultatet er synlig innen et par dager. Å fjerne filler vi ha liten effekt på normalt vev og området kan “falle litt sammen” rett etter behandlingen men vil rette seg av seg selv.

Hvor fort virker Hylase?

Resultat ser man nesten direkte, men man bør la det gå minimum 1 uke før ny vurdering.

Bestill time

Er Hylase en smertefull behandling?

Selve behandling med Hylase kan oppleves som litt ubehagelig og vondt, ettersom stoffet svir når det injiseres inn i området hvor filler skal fjernes. Ubehaget gir seg imidlertid ofte ganske fort etter behandlingen.

Hvor mange behandlinger behøver man?

Noen ganger kan det være behov for flere behandlinger. Våre plastikkirurger er eksperter innen avansert kirurgi og har lang erfaring. Du vil få råd og informasjon under din konsultasjon. Kontakt oss for konsultasjon og priser.

Bestill konsultasjon

C Spesialist er sertifisert

I dag stilles det ikke krav til behandlere som tilbyr behandlinger med fillers. Vil du forsikre deg om at din behandler har kompetanse bør du sjekke om vedkommende er lege eller sykepleier. Våre behandlere får fornyet autorisasjonen fra Restylane hvert år, hvor de i tillegg blir trent opp i Restylane injection expertise program. Vi tar pasientens sikkerhet på alvor.

Begynn med konsultasjon

Vi begynner alltid med en konsultasjon der du sammen med behandleren går gjennom dine ønsker og hvilke muligheter og begrensninger som finnes. Under konsultasjonen vil du få grundig informasjon og svar på alle spørsmål du eventuelt har før du utfører behandlingen.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Dersom du er usikker på hva slags behandling du behøver eller ønsker tilbyr vi en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon. Du får treffe en av våre eksperter som kan gi det en individuell vurdering og behandlingsplan som er tilpasset din hud og dine ønsker.

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet