Medisinsk

Kjemisk peel - Mandelsyre-peel

Priser >
Bestill time >
Kjemisk peel - Mandelsyre-peel

Mandelsyre-peeling er en kjemisk peeling som forbedrer hudstrukturen og virker mer på overflaten enn PRX t 33. Kjemiske peelinger er en samlebetegnelse på ulike syrer som bidrar til å revitalisere huden, Hvilke celler som stimuleres, avhenger av hvor dypt ned i huden peelingen penetrerer. Ingrediensene virker i huden ved at det lager en «kontrollert» skade, som bidrar til å øke hudens egne celleaktivitet.

Hvor virker mandelsyre-peeling best?

Mandelsyre-peeling er en mild kjemisk peel, som jobber mer overfladisk i huden. Denne behandlingen er fin for å forbedre tekstur og hudtone

Hvilken effekt kan du forvente av denne behandlingen?

Det er en peeling som er superbra for å jevne hudtonen din, og som gir gode resultater på porer og urenheter. Den vil også jevne ut og glatte over overflatiske pigmenteringer og reparere solskader. 

Om ulike kjemiske peelinger

Vi kan skille mellom overfladisk, medium dyp og dyp peel. En overfladisk peel virker i det øverste hudlaget ved at det fjerner døde hudceller og etterlater huden en jevnere og sunnere tekstur, nesten uten reaksjoner.

En medium dyp peel trenger dypere gjennom huden og bidrar til en bedre spenst og elastisitet, i tillegg til en jevnere hudtone. En medium dyp peel kan gi lettere reaksjoner i form av flassing, kløe, og hevelse.

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet