Medisinsk

Kjemisk peel - PRX t 33-peel

Priser >
bestill time
Kjemisk peel - PRX t 33-peel

Hva er PRX t33-peel?

PRX t 33-peel er en såkalt TCA-peel og en hydforyngende behandling. Denne kjemiske peelingen er virker hudforyngende (antiage). Kjemiske peelinger er en samlebetegnelse på ulike syrer som bidrar til å revitalisere huden, Hvilke celler som stimuleres, avhenger av hvor dypt ned i huden peelingen penetrerer. Ingrediensene virker i huden ved at det lager en «kontrollert» skade, som bidrar til å øke hudens egne celleaktivitet.

Hvordan viker behandlingen?

Denne peelingen er basert på ny teknologi som ikke gir «nede-tid» og hvor du unngår rød, hoven hud og flassing. Det skyldes at ingrediensene er «pakket» på en måte som forserer overhuden og går rett inn i de dypere lagene.

Behandlingen jobber dermed på cellulært nivå og stimulerer cellefornyelsen. Den kan gjennomføres alle årstider fordi den ikke forårsaker lysømfintlighet.

Hvor virker PRX t33 peel best?

Denne behandlingen gir gode resultater i ansikt, på hals, bryst og hender. PRX t 33 peel er en behandling som er perfekt å kombinere med andre behandlinger for enda bedre resultat, som Dermapen og Profhilo.

Hvilken effekt kan du forvente av denne behandlingen?

Behandlingen gir gode resultater på linjer og rynker i huden, pigmenteringer, arr og tørrhet. Du vil oppleve generell hudforbedring, og peel-en demper også rødhet. Med forbedret hudstruktur vil du oppleve bedre at huden får bedre spenst og glød. Behandlingen virker både forebyggende – når du vil motarbeide tidlige aldringstegn, og reparerende, når du ønsker å redusere effekten av aldring, sol mv.

Om ulike kjemiske peelinger

Vi kan skille mellom overfladisk, medium dyp og dyp peel. En overfladisk peel virker i det øverste hudlaget ved at det fjerner døde hudceller og etterlater huden en jevnere og sunnere tekstur, nesten uten reaksjoner.

En medium dyp peel trenger dypere gjennom huden og bidrar til en bedre spenst og elastisitet, i tillegg til en jevnere hudtone. En medium dyp peel kan gi lettere reaksjoner i form av flassing, kløe, og hevelse.

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet