Medisinsk

Mesoterapi

Priser >
bestill time
Mesoterapi

Mesoterapi er vitaminboost for huden

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, og som tilfører huden næring. Behandlingen gir naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet. Mesoterapi gir resultater gjennom forbedring av hudkvalitet, pigment og pigmentforandringer, reduksjon av problemhud/arr etter akne, reduksjon av store porer, reduksjon av rynker og fine linjer, forbedrer elastisiteten i huden, demper rødhet, og forebygger. Mesoterapi består av ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Hvordan utføres behandlingen?

En Mesoterapi behandling utfører ved hjelp av en tynn nål som gir små stikk (lette stikk) i hudens overflate. Kombinasjonen av alle disse stikkene, kombinert med næringsstoffene er med på å stimulere hudens egne kollagen slik at huden får en lett og naturlig oppstramming. Behandlingen gir gode resultat. 

Hva kan man forvente?

Rett etter behandling vil man se en øyeblikkelig hudforbedring, men det optimale resultatet ses ikke før etter 1-2 uker etter behandling. Det anbefales å ta 3-6 behandlinger totalt, med 2-4 ukers mellomrom. Dette bidrar til et bedre og mer langvarig resultat.

Hvem kan behandles?

De aller fleste kan behandles med mesoterapi, men det anbefales ikke til de som lider av en autoimmun sykdom eller som går på immunterapeutiske behandlinger. Enkelte ingredienser skal også unngås dersom du er gravid eller ammende.

Hvordan ser jeg ut rett etter behandling?

Rett etter behandling er man som oftest noe rød i huden. Dette vil vare i ca. 1-3 dager. Hevelse er heller ikke uvanlig, og i enkelte tilfeller kan noen få små blåmerker etter injeksjonene. Er du veldig sensitiv i huden, kan tildelingsprosessen vedvare i noen dager. Sminke kan påføres få timer etter behandling, og man kan trene samme dag om ønskelig.

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet