Injeksjoner

Profhilo

Priser >
bestill time
Profhilo

Profhilo - behandling av slapp hud

Profhilo har en høy konsentrasjon av hyaluronsyre og brukes til behandling av slapp hud.

Profhilo tilhører en ny produktkategori med egenskaper som både forynger og strammer opp huden. Produktet har en av markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyre (HA), som øker hudens fuktighetsnivå og elastisitet. Profhilo er best egnet for ansikt, nakke, panne, dekolletage og hender.

Hva er Profhilo?

Profhilo er et stabilisert injiserbart produkt basert på hyaluronsyre som strammer opp huden og motvirker slapphet. Profhilo både forbedrer hudens fuktighetsnivå og elastisitet og forynger og strammer opp huden. Produktet har en av markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyre (HA) som gir langvarig effekt uten tilsetning av tverrbindende stoffer.

Takket være gelé konsistensen fordeles Profhilo jevnt uten at det dannes klumper. Dette betyr at den kan brukes på områder som normalt er vanskelige å behandle med tradisjonelle fillere, som for eksempel nakke, panne og hender.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et vannmolekyl som finnes naturlig i kroppens eget vev. Det finnes også i "filler" i kosmetikk og brukes til å forme, definere, redusere, fremheve, forsterke og gjenskape ønskede deler av ansiktet. Profhilo skiller seg fra vanlige fyllstoffer ved sin struktur fordi det sprer seg raskt over et stort område. Vi samarbeider kun med markedets beste produkter og produsenter.

Før hver behandling er det inkludert en konsultasjon hvor du og din behandler diskuterer og har en dialog om hva som anbefales for deg. Med vår kunnskap skreddersyr vi en behandlingsplan basert på dine forhold, forventninger og behov.

Hvordan fungerer behandlingen?

Hyaluronsyren injiseres med tynne små nålestikk på fem utvalgte punkter på hver side av ansiktet. I motsetning til tradisjonelle fillerbehandlinger, injiseres Profhilo mer overfladisk under huden.

Vi bruker en tynn nål som sprer hyaluronsyren jevnt under huden. Behandlingen gjør ikke vondt takket være den tynne nålen.

Hvor mange behandlinger behøver jeg?

Umiddelbart etter behandlingen kan man se resultater. For optimale resultater anbefaler vi en kur på to behandlinger med fire ukers mellomrom.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Resultatet avhenger av dine forhold og hvor mye materiale som brukes.

Profhilo virker oppstrammende og gjør huden mer elastisk Resultatet ser du umiddelbart, selv om sluttresultatet nås cirka fire uker etter behandlingen.

I de fleste tilfeller anbefaler vi å gjøre en oppfølgingsbehandling etter fire uker for optimal effekt.

  • Strammer opp huden
  • Umiddelbart resultat
PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet