Injeksjoner

Sunekos

Priser >
bestill time
Sunekos

Sunekos forbedrer hudens spenst og elastisitet

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere væske/gele i huden gjennom en tynn nål for å stimulere til økt spenst og elastisitet i huden. 

Hva er Sunekos?

Produktet gir gode resultater på økt volum, jevnhet og fine linjer, rynker i huden bedre hudkvalitet. En Sunekos behandling er relativt smertefri, men ved behov kan det påføres bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. 

Sunekos er fremstilt av naturlig, kjemisk og uforandret hyaluronsyre med høy Sunekos 1200, eller lav Sunekos 200 molekylærvekt kombinert med spesifikke aminosyrer som inngår i kroppens prosess for å produsere kollagen og elastin (ECM) Alle disse stoffene forekommer naturlig i kroppen, og de aksepteres derfor godt av kroppen med minimal risiko for allergiske reaksjoner (ingen rapporterte tilfeller). 

Hva kan behandles?

Sunekos kan injiseres hvor som helst på kropp og i ansikt, men de vanligste områdene er rundt øyne, panne, hals, dekolletasje, overleppe og hender. 

Hvem kan behandles?

Gravide og ammende behandles ikke. Bruker du blodfortynnende medikamenter, kan sjansen for blåmerker økes. Behandlingen anbefales også til unge for å bremse den fysiologiske aldringen. For mer moden hud reduseres synlige aldringstegn samtidig som behandlingen reaktiverer cellulær funksjonalitet.

Hvordan ser jeg ut rett etter behandling?

Umiddelbart etter behandling kan man se røde små stikk i huden. Hevelse forekommer, men er svært forbigående. I noen tilfeller oppstår det også blåmerker i huden. Disse vil forsvinne i løpet av noen dager, og kan helt fint dekkes med make-up dagen etter. Unngå trening og sauna samme dag.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Det er anbefalt 3-5 behandlinger for å oppnå optimale resultater, avhengig av hvilke områder som skal behandles. Allerede etter første behandling vil du se gravis synlige resultater i huden. Hver behandling utføres med 3-6 ukers mellomrom for best mulig effekt. Det anbefales å ta 1-2 vedlikeholds behandlinger i året, etter endt kur.

Vi jobber med levende materiale, og effekten kan derfor variere fra person til person. Vi kan derfor aldri garantere hvilken effekt du får av behandlingen, hvor mange behandlinger som trengs, eller hvor lenge effekten sitter.

Når kan du se effekt etter behanding?

Du kan se resultater allerede etter første behandling.

PRISLISTE

Praktisk informasjon

Tid i behandling
Bedøvelse
Smerte
Blåmerker, hevelse
Krem, sminke
Hudvask
Denne behandlingen passer ikke for
Antall anbefalte behandlinger
Resultat/varighet