July 21, 2023

Nyheter innenfor kirurgi

Nyheter innenfor kirurgi

Vi er nå veldig stolte over å presentere vår nye plastikkirurg som kommer være en del av teamet sammen med Kjell-Vidar og alle andre. I tillegg til at Dr Martin Haugen blir en del av oss begynner vi også nå med andre typer av konsultasjoner innenfor fettsuging, ansiktsløft og brystforstørrelse.

Vi øker teamet innenfor plastikkirurgi

Vi er utrolig glad og stolt over at Dr Martin Haugen nå er en del av vårt team. Dr. Martin Haugen er spesialist i plastikkirurgi og har jobbet som overlegeRikshospitalet og Bærum Sykehus. Han har også flere års erfaring fra en av Sveriges ledende klinikker innen plastikkirurgi.

Og nå er han en del av C Spesialist. Dette er vi utrolig glad og stolte over.

3D simulering gir deg andre muligheter

Kandidater innen kirurgi stiller ofte samme spørsmål til seg selv "hvordan kommer resultatet til å bli". Innenfor plastikkirurgi er det ikke noe som heter "one size fits all".

Når det gjelder kirurgi det alltid snakk om individuelle skreddersydde behov for hver individ. Selv om man har samme størrelse på brystimplantat kan det være stor forskjell på hvordan det ser ut fra en kvinne til en annen.  

Nå tilbyr vi 3D simulering til alle våre pasienter som er kandidater for plastikkirurgi innen:

Hva er 3D simulering og hvordan fungerer det?

Dette er en programvare som kan gi deg verdifulle bilder. Du laster opp bilder på deg selv og med hjelp av programmet kan du se deg selv i 3D og utføre endringer som gir deg et bilde om hvordan du vil se ut med de justeringer du utfører.

Dette er en fin måte for deg å visualisere og formidle din ønsker på til din kirurg. Det er ikke alltid like lett å forklare hvordan man ønsker at noe skal se ut om man selv ikke har sett det framfor seg.

Denne typen av program gjør det enklere for deg som pasient og for din plastikkirurg.

Hva skjer etter at du har tatt bildene?

Etter at du har lastet opp bilder, gjort justeringer og fått et resultat du ønsker å oppnå kan du, sammen med din kirurg, gå igjennom disse bildene ved en konsultasjon. Da vet kirurgen hva du ønsker og det blir lettere for dere begge å planlegge innfor en operasjon.

Det er ingen ting som sier at du må bestemme deg der og da. Etter konsultasjonen kan du gå hjem og prate med din nærmeste om hva du ønsker å gjøre eller bare gå litt inn i tenkeboksen.

Du binder deg ikke til noe.

Husk at en konsultasjon eller bilder som taes frem av 3D simulatoren ikke binder deg til noe som helst. Du kan slappe helt av. En konsultasjon er uforpliktende! Du kanskje ombestemmer deg eller ønsker å vente en stund? Uansett så har du tilgang til bildene og kan da lettere ta en rett avgjørelse for deg selv.

Har du vært rammet av brystkreft?

Veldig mange av våre pasienter innenfor brystforstørrelse har vært rammet av brystkreft. Implantat handler ikke alltid om å får "større bryst" men kan handle om å få tilbake sin naturlige identitet.

Uansett hva din grunn er til hvorfor du ønsker å vurdere plastikkirurgi skal du huske at det er din kropp, ditt liv og våre kirurger har som største prioritet å ivareta dine behov og dine ønskemål

Nyt av fredagen og ta kontakt om du har noen spørsmål!

En fredagshilsen fra oss her på C Spesialist

Hilsen Malin

Her er andre populære innlegg

ShopAboutPressContact